Arkiver

Hjemmefra


Hverdagen.

I dag er vejret flot og forårs mildt. For solen skinner fra en klar blå næsten skyfri himmel og udendørs temperaturen er omkring de 15,0 plus grader. Der man jo aldrig ved, hvor længe vejret forsætter med at være så fint og mildt i det, gælder det jo om at nyde det, imens det er det.

Så derfor er min Skat og jeg er blevet enige om, at vi vil bruge denne lørdag på at nyde det gode vejr udendørs, imens vi får en forhåbentlig god en på opleveren i dag.

Så derfor har vi pakket hver vores rygsæk og vi er kørt ud i det næsten blå. Kun næsten blå fordi vi godt ved, hvor vi vil hen, da kursen er sat mod København …

2009/04/25/001.jpg

… og allerførst skal vi ad Holbækmotorvejen i den indadgående retning …

2009/04/25/002.jpg

… buskene og træerne langs med Holbækmotorvejen …

2009/04/25/003.jpg

… er godt nok blevet både grønne og tætte i det. Det er så køn en årstid, som er på vej.

Inden vi kørte hjemmefra, ringede jeg til det plejecenter, hvor Farmor bor. For vi ville ikke kører ud i det blå og få en på opleveren, hvis hun har brug for os, men da hendes tilstand er stabil og uændret i forhold til, hvordan hun havde det i går, har vi valgt at satse på os selv i dag. For selv om Farmors liv er ved at slutte, skal vores liv jo helst forsætte i mange år endnu.

Da jeg har min mobiltelefon med mig, kan personalet godt få fat på os, hvis Farmor lige pludseligt skulle få brug for os, og da vi "kun" kører til København, kan vi godt nå frem til Farmor på under tre kvarters tid uden at overtræde nogle af færdselslovens paragraffer, hvis hun får brug for os.