Arkiver

I lige præcist dette øjeblik …


Hverdagen.

… står alle vores potteplanter i soveværelsevinduet …

2009/04/12/001.jpg

… såvel som alle vores potteplanter i køkkenvinduet …

2009/04/12/002.jpg

… samt alle vores potteplanter på svævehylden i køkkenet …

2009/04/12/003.jpg

… og nyder tilværelsen samt det der underlige lyse varme noget, som strømmer ind af vinduerne til dem. Imens står alle vores små blomsterbørn …

2009/04/12/004.jpg

… på vores spisebord inde i stuen, imens de venter på, at temperatueren ude på altanen skal blive lidt højere, så de kan komme derud igen i dag. Hvor de rigtigt kan komme til at suge solens dejlige livgivende lys og varme til sig.

Min Skat sidder på vores stuegulv …

2009/04/12/005.jpg

… han er i fuld gang med at rydde op i samt sortere i en hel masse forskellige papirer for Farmor. Det er desværre endnu et af vores alt for mange hængepartier, som kun bliver større og mere uoverkommeligt jo længere tid, der går, før vi får klaret den opgave.

Selv sidder jeg ved min computer, hvor jeg er i fuld gang med at gennemse nogle af de mange billeder, som jeg har nået at fotografere i løbet af indeværende uge. Det er så meget, som jeg meget gerne vil fortælle og skrive om, men den nødvendige tid og det fornødne overskud har endnu ikke været til stede og det er det desværre heller ikke lige nu, men jeg vil prøve på at som minimum få skrevet en lille liste ( endnu en liste ) over alle de indlæg, som jeg gerne vil skrive og så vil jeg prøve på at skrive dem efterhåndens, som jeg får overskuedet samt tager tiden dertil.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, for jeg er lige kommet til at love min Skat, at jeg vil forsætte med at rydde op i samt sortere i alle Farmors papirer, imens han går i gang med at bage en omgang muffins til os. En af opskrifterne i bogen ( "Favoritter – Muffins & kager – Over 100 opskrifter" ), som han fik i sit påskeæg fra mig i går, skal prøves efter.

Jeg ønsker jer alle sammen derude i Blog-land en rigtigt god forsat påskesøndag.