Arkiver

Smuk morgen


Hverdagen.

Min Skat og jeg er stået op. For selv om vi har ferie eller det er weekend, så står vi alligevel op til normaltid eller lige derefter. Det er er jo heller ingen grund til at spilde den så absolut allerbedst tid af døgnet på at sove. Det eneste, man opnår vel at sove morgen væk, er, at man blandt andet går glip af solopgangen og når den er så køn, som den var i dag, så er det virkeligt noget, som man ikke bør snyde sig selv for at opleve.

🙂

Dagens solopgang over Astersvej klokken cirka 6:35 …

2009/04/10/001.jpg

… klokken cirka 6:40 …

2009/04/10/002.jpg

… klokken cirka 6:45 …

2009/04/10/003.jpg

… og klokken cirka 6:55 …

2009/04/10/004.jpg

… som jeg oplevede og fotograferede den fra det åbne vindue i vores badeværelse. Desværre kan jeg ikke gengive fuglenes smukke sang på mine billeder, så den må I prøve på selv at tænke jer til.

🙂

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg forsætte med at aflive nogle af de mange punkter, som jeg har skrevet på min liste over ting, som jeg meget gerne vil nå at klare i løbet af vores påskeferie. Indtil videre har både min Skat og jeg faktisk nået at få klaret en hel del både små og store hængepartier og vi håber på, at vi kan forsætte i det sammen tempo igen i dag. For så får vi nået en masse praktiske ting både sammen og hver for sig samtidigt med at vi også får tid til at hygge os både sammen og hver for sig.