Arkiver

Aftens menu …


Hverdagen.

I går aftes, imens min Skat og jeg i fællesskab lige fik ryddet til side, vasket op, tørret af samt stillet på plads efter vores aftensmad, talte vi om, hvad vi skal have til middagsmad i dag. Det endte med, at vi blev enige om, at det skal være et eller andet med hakket svinekød og vi fandt faktisk også via vores lagerlister over fryseren indhold ud af, at vi havde en pakke med 300 gram hakket svinekød, som har ligget i vores fryser siden den 30. november sidste år.

Så langt så godt … I aften, efter vi var kommet hjem fra Farmor, gik min Skat så i gang med at tilberede vores aftensmad. I det han åbnede køleskabets dør for at tage kartoflerne ud af det, så han kan komme til at skrælde dem, spørger han: "Hvor stillede du det hakket kød ?" "Mig ?" svarede jeg "Det var der dig, som tog det ud !".

Det meget korte af det meget lange er … At ingen af os har taget det hakket kød ud af fryseren i går aftes, for vi har begge to været fuldt ud 100% overbevist om, at den anden gjorde det. Så derfor blev aftens menu ændret til at være …

2009/04/16/101.jpg

… æggekage, der er pyntet med ketchup, og dertil nogle cherrytomater samt nogle skiver rugbrød. Det hat godt nok ikke ret meget at gøre med hakket svinekød, men vi blev mætte og det var det vigtigste.