Arkiver

Indtil Poul med mere


Hverdagen.

Vejret har været rigtigt flot igen i dag, og da min Skat og jeg samtidigt havde nogle forskellige ting, som vi gerne ville have afleveret samt hentet, så kørte vi os en lille tur …

2009/04/09/101.jpg

… vi startede med at køre ind til Poul, så han kunne få posen fra Wivi, som vi havde lovet, at vi ville aflever for hende, plus katte-gruset, katte-guffet og kattemaden, som vi havde købt for ham, samt posen med hans fødselsdagsgaver. Han blev glad for det hele også sine fødselsdagsgaver, som han "kom til" at åbne lidt for tidligt. Hvilket ikke gjorde så meget, for havde det ikke passet ham, kunne vi jo havde taget det med med det samme og så få det byttet i morgen.

Vi blev desværre ikke så længe hos Poul, for vi have aftalt, at vi skulle være i Høje Tåstrup, hvor vi skulle hente nogle Jumbobøger, som min Skat har købt via QXl, til en bestemt tid og vi var kommet lidt senere ud af hoveddøren end først beregnet. Vi havde også brugt lidt længere tid på køreturen ind til Poul blandt andet fordi bilen skulle tankes.

Vi kørte direkte fra Høj Tåstrup, rundt om Shurgard og så ud til Farmor. Hun har det bestemt ikke godt og jeg mener imodsætning til personalet, at der måske skal ringes efter en vagtlæge til hende med henblik på at få hende indlagt på sygehuset. Nu er der efterhåndens gået en hel uges tid, hvor hun ikke har fået noget at spise samt kun ganske lidt at drikke, og hun er ved at være godt dehydreret. Så det er ved at være på høje tid, at hun får noget væske intravenøst. Personalet mente ikke, at det var så slemt, men det er jo heller ikke deres Farmor, som ligger og lider.

Nu vil vi lige spise os en is og så vil vi gå en tur over til Roskilderingen. For der er helt sikkert rigtigt kønt derover i dag og måske kan vi få nogle gode billeder derover, hvis vi altså husker at tage vores kamerare med, når vi gå.