Arkiver

I lige præcist dette øjeblik …


Hverdagen.

… er vores vaskemaskine i fuld gang med en maskinefuld lys finvask på 40 grader, der indeholder et lagn i dobbelt størrelse, to pudestykker og to dynebetræk.

Står alle vores både små og store potteplanter i soveværelsevinduet …

2009/04/26/101.jpg

… såvel som alle vores potteplanter i køkkenvinduet …

2009/04/26/102.jpg

… samt alle vores potteplanter på svævehylden i køkkenet …

2009/04/26/103.jpg

… og nyder tilværelsen samt det der underlige lyse varme noget, som strømmer ind af vinduerne til dem.

Samtidigt med det står alle vores små blomster-børn …

2009/04/26/104.jpg

… på vores spisebord inde i stuen, imens de venter på, at temperatueren ude på altanen skal blive lidt højere, så de kan komme derud igen i dag. Hvor de rigtigt kan komme til at suge solens dejlige livgivende lys og varme til sig.

Alle vores små blomster-babyer, der for øvrigt blev sået i tirsdags

2009/04/26/105.jpg

… står og venter på, de skal blive potte om i hver deres lidt støre urtepotte, så de også kan begynde at tilbringe dagene ude på altanen.

Min Skat står i vores køkken …

2009/04/26/106.jpg

… han er i fuld gang med at røre dejen til en omgangs chokolade-muffins, der skal i ovnene lige om lidt.

Selv sidder jeg ved min computer, hvor jeg er i fuld gang med at gennemse nogle af de 808 billeder, som jeg nåede at fotografere i løbet af i går. Det er så meget, som jeg meget gerne vil fortælle og skrive om, men den nødvendige tid og det fornødne overskud har skal været til stede og det er det desværre ikke lige nu, men jeg vil prøve på at som minimum få skrevet en lille liste ( endnu en liste ) over alle de indlæg, som jeg gerne vil skrive og så vil jeg prøve på at skrive dem efterhåndens, som jeg får overskuedet samt tager tiden dertil.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, for jeg er lige kommet til at love min Skat, at jeg vil hjælpe ham med at aflive endnu et af vores alt for mange små og store hængepartier.

Jeg ønsker jer alle sammen derude i Blog-land en rigtigt god forsættelse på denne søndag.