Arkiver

Forårs- og påskekåd kjole


Hverdagen, Håndarbejde.

Jeg er stadigvæk i fuld gang med at rydde op og sortere i noget af alt mit hobby-rod ( læs: de endnu ikke udpakkede flyttekasser og plastikposer, der indeholder alt mulig og umuligt lige fra garn over perler og stof til øvrige hobby-materialer ). I dag kom jeg så til at støde på denne søde stofrest …

2009/04/02/301.jpg

… som jeg i følge kassebonen, som lå inden i den, har købt for 39,95 kroner hos LGL Stoffer i Herlev for femten år siden. Allerede den gang havde jeg en ide om, hvad jeg ville bruge stofresten til, men jeg har endnu ikke nået at føre ideen ud i livet. Det er der så blevet ændret på i dag, for i stedet for at forsætte med at rydde op fandt jeg min symaskine frem, så vi kunne få nogle hyggelige timer sammen, imens vi i fællesskab fik syet denne kjole i et lettere a-snit …

2009/04/02/302.jpg

… den er syet i størrelse xs efter model nummer 29 fra Ingelise nummer 09 fra år 2000. Det var før, bladet hoppede med på fedme epidemien og dermed blev hele Danmarks store håndarbejdeblad, hvis primære målgrupper er overvægtige kvinder i alderen fra cirka firs år og opefter.

Jeg nåede også at sy dette lille tørklæde …

2009/04/02/303.jpg

… samt denne hårelastik …

2009/04/02/304.jpg

… som jeg bare lige klippede ud af stofresterne fra kjolen. For den slags småting, behøver jeg altså ikke et mønster til.

Alt i alt har jeg inklusiv sytråd, stof og elastik fået tre nye stykker tøj for under 50,00 kroner. Hvilket vel ikke lige frem kan siges at være særligt dyt og det allerbedste af det hele er … at jeg nok er den eneste ikke kun i Danmark, men i hele verden der har sådant en dejlig glad og forårs- samt påskekåd kjole med matchende tilbehør.