Arkiver

Opdateringerne april 2009


Hverdagen, Oplevelser, Ænder.

Her til morgen har jeg så endeligt langt om længe nået at lægge sidste hånd på mine indlæg om de turer, som min Skat og jeg nåede at gå til henholdsvis dammen og Roskilderingen i løbet af vores påskeferie.

Faktisk er det fantastik at se, hvor meget naturen nåede at forandre sig i løbet af vores ti dage lange påskeferie … på billederne fra turen til Roskildes centrum og hjemad via Roskilderingen samt turen via skoven til dammen fra lørdag den 4. april er alle buskene og træerne stadigvæk helt "nøgne" og der er kun nogle få forårsblomster.

På billederne fra vores tur via skoven til dammen fra mandag den 6. april kan man se, at knopperne er blevet større og at lidt flere forårsblomster er sprunget ud.

På billederne fra vores tur igennem Roskilderingen og hjemad via Musicon fra torsdag den 9. april kan man se, at buskenes og træernes knopper så småt er begyndt at springe ud, og på billeder fra vores tur igennem Roskilderingen lørdag den 11. april kan man se, at de første af buskene og træerne er sprunget ud.

Så nu mangler jeg kun at udvælge og redigere billederne samt skrive indlægget om vores tur til Feddet ved Præstø, så er jeg helt ajour med alle de indlæg, som jeg indtil videre gerne vil skive om det, som vi har foretaget os og som vi har oplevet, i løbet af april måned 2009.