Arkiver

Årets 6. ups !


Hverdagen.

Faktisk havde jeg, allerede inden min Skat og jeg gik hjemmefra, sat mig for, at jeg ville benytte mig af denne uges gode garntilbud hos Kvickly, og at jeg derfor ville købe fem nøgler hvidt "10/4 i.d. bomuldsgarn" ( 100% bomuld ) a 50 gram med en løbelængde på 210 meter, når nu de var på tilbud og jeg derfor ville få alle fem nøgler garn for 49,95 kroner i stedet for at jeg skulle give 12,95 kroner per nøgle.

Jeg havde også, allerede inden vi gik hjemmefra, sat mig for, at de fem nøgler nøgler hvidt "10/4 i.d. bomuldsgarn", som jeg ville købe, skulle omdannes til en lysedug, 12 mellemlægsservietter og 9 snefnug helt mangen til dem, som jeg fik ud af de fem nøgler hvidt "10/4 i.d. bomuldsgarn", som jeg købte den 21 januar i år.

Da vi så stod i Kvickly og jeg var ved at finde fem nøgler garn med det samme indfarvnings nummer, spørger min Skat mig: "Når nu det er på tilbud, hvorfor køber du så ikke ti nøgler med det samme ?". Når nu han ligefrem opfordre mig til at købe mere garn, så ville det der være mere end dumt af mig ikke at gøre det. Så derfor kom jeg hjem med ti nøgler hvidt "10/4 i.d. bomuldsgarn" ( 100% bomuld ) a 50 gram med en løbelængde på 210 meter …

2009/04/04/101.jpg

… som jeg til at starte med vil putte ned i mit "lille" garnlager, da jeg lige for tiden allerede er i gang med et lille hækleprojekt og jeg lige har nogle flere små hækleprojekt, som jeg meget gerne lige vil være helt færdige med, før jeg går i gang med at bruge det garn, som jeg kom til at købe i dag.