Arkiver

Denne torsdag kort


Hverdagen.

Jeg kom meget tidligt op i morges, for jeg vågnede allerede ved 2:30, og da jeg endnu ikke var nået at falde i søvn igen ved 3:30 tiden, stod jeg op. Dette gav mig så en god lange morgen, som jeg primært har brugt til at fotografere dagens smukke solopgang, hækle de sidste lange række på det igangværende projekt, få det syet sammen og hæftet alle enderne samt planlagt i hvilken rækkefølger, jeg skulle gøre de mange forskellige praktiske ting, som jeg meget gerne skulle nå at få ordnet i løbet af dagen.

I løbet af morgen og formiddagen nåede min Skat at sortere i og redigere alle de billeder, han tog af det meste af Farmors indbo i går, derefter brændte han billederne ned på en CD-rom.

I løbet af morgen og formiddagen nåede jeg at vaske tre maskinefulde tøj, som jeg nåede at hænge til tørre på dels det lille tørrestativ og dels vingetørrestativet ud på altanen. Jeg nåede også at bære alle vores blomster babyer og børn fra spisebordet inde i stuen og ud til deres hylde på altanen.

Min Skat og jeg kørte hjemmefra ved cirka 11:00 tiden. Vi startede med at køre ud til Lauritz.com her i Roskilde, hvor vi afleverede den CD-rom, som min Skat havde nået at brænde i formiddags. Ham, vi talte med derud, vil gerne have, at vi sender ham en e-mail, hvori vi ganske kort beskriver, hvad det er, der er på de forsekellige billeder på CD-rommen. Så der fik vi altså lige en ny opgave, der skal løses

Så kørte vi ind til Farmors advokat, og da hans sekretær ikke havde tid til at tale med os, fik vi lov til at tale med ham selv. Vi havde en stak med diverse fakturaer samt øvrige papirer med ind til ham og vi fik de papirer, som Farmors arvinger skal underskrive, før advokaten må gå i gang med afviklingen og delingen af Farmors bo.

Derefter kørte vi hjem til os selv igen. Vi skiftede til løbetøj og vi nåede begge to ud at løbe. Bagefter tog vi frokost og min Skat satte sig ved sin computer, hvor han skrev en liste over alle de ting, der er på billederne på den CD-rom, som vi har afleveret ude hos Lauritz.com i dag samt fik den e-mailet til ham, som vi talte med derude. Det ser måske ikke ud af så meget, men når den liste skulle skrives ordentligt, så kom det altså til at tage lidt over tre timer at skrive den.

Selv nåede jeg at stryge de tre maskinefuld ( 86 stykker ) tøj, som jeg nåede at vaske i formiddags, så det alt sammen kunne blive hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer, imens jeg hjalp min Skat med at skrive listen til Lauritz.com.

Efter vi havde spist vores aftensmad samt i fællesskab havde fået aflivet dagens samlede opvask, forsatte vi med at finde frem til de sidste af dem, der skal have at vide, at Farmor er gået bort. Min Skat fik skrevet et brev til et par englændere og jeg fik ringet til en dame i Nordjylland samt til min Skat klasselæreinde i folkeskolen.

Nu har jeg lige båret alle vores blomster babyer og børn fra deres hylde ude på altanen og ind til vores spisebord, og lige om lidt så går min Skat og jeg i seng for at sove. Jeg håber, at vi begge to kommer til at sove rigtigt godt i nat. For jeg er begyndt at kunne mærke, at vi begge to er i kraftigt søvnunderskud.