Arkiver

Fra kaos til orden – Fryseren


Hverdagen.

Et af de mange punkter, som min Skat og jeg havde skrevet på vores liste over opgaver samt ting, som vi meget gerne ville nå at få klaret i løbet af vores nu desværre for længst overstået forårsferie, var at få ryddet op i vores frysers indhold.

Det er ikke fordi, vi ikke har et nogenlunde godt overblik over, hvad den indeholder, for det har vi. Da vi har oprettet et regneark over dens beholdning. Det vil sige, at hver gang vi ligger noget ind i fryseren, skriver vi det ind i regnearket og hver gang vi tager noget ud af fryser, sletter vi det i regnearket.

Der, hvor den så halter, er med hensyn til at putte tingene ned i den rigtige skuffe. For det er langt fra hver gang, der er plads i lige præcist den skuffe, hvor tingene hører til, og så bliver de langt ned i en "forkert" skuffe i stedet for.

Så i formiddags gik vi i gang med opgaven …

2009/04/06/201.jpg

… som ikke en gang kom til at tage tre kvarters tid, og nu er ikke alene alle tingene placeret i de rigtige skuffer, men vi har også printet den opdateret udgave af vores regneark ud og hængt det op på vores køleskab. Så nu ved vi igen med 100% sikkerhed, hvad vi har i vores fryser, samt i hvilken af dens fire skuffe det ligger.