Arkiver

Mod dumhed og især uvidenhed …


Hverdagen.

… kæmper selv guderne forgæves, og når de for længst har opgivet, hvorfor skal jeg så blive ved med at misbruge min energi, mit liv og især min tid i et forgæves forsøg på at prøve på at "banke" begge dele ind i hovederne på personerne i mine omgivelser ?

Inderst inde viste jeg det jo kun alt for godt … for hvis jeg skriver, at jeg er glad, får jeg altid at vide, at jeg er en lalleende hjerneløs person, og hvis jeg skriver, at jeg er ked af det, så får jeg altid lige præcist helt ordret det samme at vide.

Hermed kan jeg jo så blot endnu en gang konstatere, at Mor altså desværre ikke var det eneste i hvert fald efter eget udsagn såkaldte normalt begavet menneske på denne jordkloge, der kun levede for at fremhæve sig selv på andres bekostning ved at nedgøre dem.

For lige præcist den slags personer finders der desværre mange alt for mange af. Hvilket jo i al tydelighed kan ses af den kommentar, jeg fik til gårdagens første indlæg på min blog og det på trods af at jeg på en pæn måde havde frabedt mig den form for "hjælp".

Mere god energi, "krudt" og især tid gider jeg ikke at misbruge på den kommentar, for vedkommen har fået et personligt svar, og så kan hun tage det, som hun vil.

Jeg skal under ingen omstændigheder hverken forklare eller på andre forsvare, hvorfor jeg skriver på min blog, som jeg gør. Kan folk ikke følge min tankegang og forstå mit valg af livsform, kan de jo bare kaste sig over en anden blog, som machter dem langt bedre.

En ting er dog i alt tydelighed gået op for mig … det eneste indhold, der må og skal være i mit liv, er alt det, som alle andre end min Skat og jeg ønsker.

Sådant har jeg levet lige siden jeg blev født og det er lige præcist denne livsform, jeg er ved at gøre oprør imod. For der er kun en, der har ret til at sætte dagsorden i mit liv og det er mig !!!