Arkiver

Så er næsten …


Hverdagen.

… den næstsidste dag i den tredje uge af vores fire uger lange sommerferie sørme også allerede ved at være brugt helt op. Min Skat og jeg indrømmer heller end gerne, at vi ikke rigtigt fatter, hvad der bliver af tiden lige for tiden. Vi har i hvert fald mere end svært ved at følge med den og vi føler begge to, at vi ikke bare tilnærmelsesvis når halvdelen af alt det, vi meget gerne vil nå.

I dag har været sådan en rigtig "hygge og slappe af dag". For bort se fra vi lige har været en meget hurtigt tur over til Fakta i Østervangs Centret ( center er måske nok for meget at kalde det, der er en Fakta, en kinesisk restaurant, en lille spillehal og så en bodega ), fordi vi var løbet tør for olie til stegning. Min Skat har nået at tilberede vores aftensmad og jeg har nået at vaske samt stryge en enkelt maskinefuld ( 42 stykker ) tøj, som er blevet lagt på plads i diverse skuffer, så har vi begge to mest af alt brugt dagen på nogle af de der hyggelige ting, som vi ikke rigtigt har overskud og tid til i det daglige. Blandt andet har jeg brugt det meste af eftermiddagen på at hækle på det igangværende projekt.

Nu har vi lige i fællesskab nået at rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter alle dagens måltider og jeg har været ned med skraldespanden samt papir, og lige om lidt vil jeg forbarme mig over alle vores potteplanter altså både dem ude på altanen samt dem inde i lejligheden. For jeg vil gå i gang med at vande dem. De har jo ikke selv mulighed for at skaffe sig noget at drikke, når de har behov for det. Min Skat har lovet, at han vil blande gødning i det rigtigt forhold i vandet til dem. Så dermed bliver vores planter lidt forkælet i aften, men de skal jo også mærke, at der er sommerferie, og at vi i hvert fald i teorien har lide bedre tid til at nusse om dem end hvad vi ellers normalt plejer at have.