Arkiver

Så er næsten …


Hverdagen.

… den allersidste dag i den allersidste uge af vores fire uger lange sommerferie sørme også allerede ved at være brugt helt op. Min Skat og jeg synes, at tiden går helt vildt hurtigt lige for tiden. Vi aner i hvert fald ikke, hvad der bliver af den.

Hvis jeg meget kort skal fortælle, hvad vi har brugte denne søndag til … så er den primært gået med helt almindelige hverdags ting samt med aflivningen af en lille håndfuld af diverse små og mindre hængepartier samt oprydning. Dertil kommer, at jeg lige har nået at vaske og stryge to maskinefulde ( 47 stykker ) tøj, der er blevet hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer.

Vi nåede begge to ud at løbe vores sædvandelige søndags ture samt spise frokost og i bad, før vi tillod os at bruge det meste af eftermiddagen på at se både optakten og nedtakten til samt dagens Formel 1 løb, som jo fik et noget andet slutresultat, end man første havde regnet med.

Vi har lige i fællesskab nået at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores aftensmad og jeg har været nede med skraldespanden samt rundt om containeren med pap, ligesom jeg også har nået at vande alle vores planter ude på altanen og lige om lidt så går vi begge to i seng. For i morgen "truer" enden en ny dag og det er oven i købet en helt almindelig hverdag, hvor min Skat skal møde på sit arbejde til det normal tidspunkt.