Arkiver

Så er næsten …


Hverdagen.

… den femte dag i den tredje uge af vores fire uger lange sommerferie sørme også allerede ved at være brugt helt op. Min Skat og jeg indrømmer heller end gerne, at vi ikke rigtigt fatter, hvad der bliver af tiden lige for tiden. Vi har i hvert fald mere end svært ved at følge med den og vi føler begge to, at vi ikke bare tilnærmelsesvis når halvdelen af alt det, vi meget gerne vil nå.

Ingen vi fik set os om, havde vi begge to igen i dag brugt hele morgen samt det meste af formiddagen på diverse helt almindelige hverdagsting. Altså den der slag ting som ingen ligger mærke til, når man når dem, og som alle bemærker, når man ikke når dem.

Ved 11:30 tiden smuttede vi hjemmefra og vi var dovne, for vi tog bilen. Vi startede med at køre til starten af Holbækvej, hvor vi lige handlede ind hos Netto samt Super Best, så kørte vi rundt om Aldi, og derfra til Super Spar. Så nu har vi igen fået fyldt både fryseren, køleskabet og spisekammeret, som vi ikke har, så meget op, så vi kan klare os i den næste lille uges tid uden at skulle handle ind, med mindre vi altså kommer i tanke om noget, som vi har glemt i dag, eller der kommer et godt tilbud i næste uge, som vi simpelhen bare må benytte os af.

Da vi var kommet hjem igen og vi lige i fællesskab have fået sat de nyindkøbte varer på plads, nåede vi begge to ud at løbe vores sædvandelige torsdagture. Nej, jeg vrøvler ikke, for vi nåede jo ikke ud at løbe i tirsdag, fordi vi kørte til Vordingborg. Så de ture løb vi i onsdags. Vi nåede ikke ud at løbe i går, fordi vi altid holder en dag fri imellem vi løber, og derfor løb vi det så i dag i stedet for.

Resten af eftermiddagen har vi begge to brugt på at aflive nogle flere af de helt små hængepartier af den der slags, som rent faktisk tage meget længere tid, end man umiddelbart vil være ved, at de gør, men for hver lille ting vi når, kommer vi vel på et eller andet tidpunkt nærmere målet … at liste med hængepartier er brugt helt op, fordi alle opgaverne er blevet løst.

Nu har vi så lige i fællesskab nået at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter den kæmpe opvask, der havde nået at samle sig i løbet af dagen. Jeg har lige været ned med skraldespanden, og lige om lidt så går vi begge to i seng. For nu kan ingen af os igen holde sig vågne og hvorfor skal vi så blive oppe ?