Arkiver

Hjemmefra


Oplevelser.

Ingen min Skat og jeg fik set os om, havde vi begge to brugt hele morgen samt lidt af formiddagen på diverse helt almindelige hverdagsting samt aflivningen af endnu et lille hængeparti. Så blev vi enige om, at det jo trods alt er sommerferie, vi holder lige for tiden, og at det ikke er eller kan være meningen, at vores sommerferie kun skal bruges på alle de der helt almindelige hverdagsting, som ingen ligger mærke til, når man når dem og som alle bemærker, når man ikke lige når dem, samt aflivningen af diverse små og store hængepartier.

Så derfor pakkede vi hver sin rygsæk med lidt både fast og flyende proviant, et kamera med et helt ny opladet batteri samt et tomt hukommelsekort og så kørte vi hjemmefra. Det gælder jo også om at nyde det nogenlunde fine sommervejr, når nu det endeligt langt om længe kigger forbi vores breddegrader.

Kursen blev sat mod det sydelige Sjælland nærmere bestemt Vordingborg …

2009/07/14/001.jpg

… og vi havde fordelt arbejdsopgaverne sådant … at min Skat styrede bilen, vores lille navigatør viste vejen og jeg hæklede på det igangværende projekt, imens vi kørte igennem det sommersmukke midt- og sydsjællandske landskab …

2009/07/14/002.jpg

… det tog os godt og vel lidt over halvandens times tid at nå frem til Vordingborg og så skulle vi jo lige finde en god parkeringsplads til bilen. Hvilket viste sig ikke at være helt nemt.

Der var som sådant parkeringspladser nok, men man må kun holder på dem i maximalt to timers tid ad gangen. Så vi var nødt til at flytte bilen en gang under vores ophold i Vordingborg. Jeg synes ikke lige frem, dette er særligt hverken borger- eller turistvenligt. Især ikke fordi jeg går ud fra, man gerne vil have, at når folk nu er kommet til Vordingborg, at de så bruger noget tid i byen samt ligger nogle penge dels hos byens turistaktrationer og dels i byens butikker.

Selvfølgelig giver det penge i kassen, hvis de besøgende skal betale en parkeringafgift, men når man skal tilbage til bilen allerede efter maximalt to timers tid for at flytte den, kan man jo lige så godt køre til en anden by, hvor der er mere lempelige parkeringregler, fremfor at blive i en by, hvor man ikke lige frem føler man og især ens bil er velkommen.