Arkiver

Så er næsten …


Hverdagen.

… den anden dag i den anden uge af vores fire uger lange sommerferie sørme allerede ved at synge på sidste vers. Jeg aner simpelhen ikke, hvor tiden den bliver af lige for tiden. Jeg har i hvert fald mere end svært ved at følge med den.

Hvis jeg skal komme med en meget kort beskrivelse af denne dag, så har den lige som i går mest af alt stået i oprydningen og rengøringens tegn.

Min Skat har fået aflivet en god håndfuld af diverse af hans små hængepartier, og han samt jeg har brugt det meste af morgen, formiddagen samt eftermiddagen på at rydde op i vores stue samt fået smidt en del primært papir, pap og lignede ud. Det gav lidt luft inde i vores stue, hvilket også var både tiltrængt og ønsket.

End videre har jeg nået at vaske og stryge to maskinefulde ( 26 stykker ) tøj, der er blevet hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer. Så nu er jeg nået så langt med vasketøjet, at jeg er begyndt at kunne komme i gang med det, som har ventet på, jeg fik overskud og tid til at gå i gang med det.

Ved frokost tid kørte vi hjemmefra, for vi skulle lige en hurtigt tur i Jem & Fix samt rundt om Shurgard, hvor efter vi lige handlede lidt ind hos Føtex på Ro´s Torv. Vi fik set lidt af vores by og dens opland sådant lidt oppe fra det øverste dæk i centrets parkeringhus.

Nu har vi lige fået aflivet dagens samlet opvask og lige om lidt så går vi gang med at binde de seks største af vores ni tomatplanter op til de plantepinde, som vi købte til dem i eftermiddags.