Arkiver

Så er næsten …


Hverdagen.

… den femte dag i den anden uge af vores fire uger lange sommerferie sørme allerede ved at synge på sidste vers. Jeg aner simpelhen ikke, hvor tiden den bliver af lige for tiden. Jeg har i hvert fald mere end svært ved at følge med den.

Hvis jeg skal komme med en meget kort beskrivelse af denne dag, så har den lige som både i onsdags, i tirsdags og i mandags stået i oprydningen og rengøringens tegn. For min Skat og jeg har nået at aflive en god håndfuld af diverse små og mindre hængepartie. Der til kommer, at jeg har nået at vaske og stryge tre maskinefulde ( 83 stykker ) tøj, der er blevet hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer. Så nu er det lige før, jeg har en hel gabende tom vasketøjskurv. Hvilket det godt nok er ved at være rigtigt længe siden, jeg sidste har oplevet at have.

🙂

Min skat og jeg har dog ikke brugt hele dagen kun på oprydning. For han nåede ud at træne i formiddags, og vi nåede at få en lille god en på opleveren, da vi i eftermiddags besøgte Danmarks kommende Rockmuseums lille prøveudstilling "Rock Me" Det er jo trods alt sommerferie, vi holder lige for tiden, og derfor skal der også være både plads og tid til, at vi foretager os noget hyggeligt og sjovt ind imellem de mange praktiske gøremål.

🙂