Arkiver

Så er næsten …


Hverdagen.

… den næstsidste dag i den anden uge af vores fire uger lange sommerferie sørme også allerede ved at synge på sidste vers. Jeg aner simpelhen ikke, hvor tiden den bliver af lige for tiden. Jeg har i hvert fald mere end svært ved at følge med den.

Hvis jeg skal komme med en meget kort beskrivelse af denne dag, så har den i modsætning til både i går, i onsdags, i tirsdags og i mandags ikke stået i oprydningen og rengøringens tegn. For min Skat og jeg har stort set ikke nået andet end at gå en lille tur ind til Roskildes centrum for at handle ind og derfra hjemad via Roskilde Ringen, og selv om jeg havde taget mit kamera med, så fik jeg ikke taget så meget som bare et eneste billede under hele turen.

Eller så har vi begge to hver især brugt det meste af dagen på at rydde lidt op på og ved hver sin computer, men den slags skal der altså også være tid til ind imellem og det er jo trods alt også sommerferie, vi har lige for tiden, og så må man godt hygge sig samt slappe lidt af ind imellem de mange fornuftige og praktiske gøremål.

Jeg har for øvrigt også nået at hækle nogle flere rækker på det igangværende projekt, der gerne skal ende med at blive en sweaters i ranglan facon.