Arkiver

Lidt mere sommerferie til os …


Hverdagen.

I dag tager min Skat og jeg så allerede hul på den fjerde og dermed sidste uge af vores sommerferie. Vi har som sådant ikke lagt nogen som helst form for planer for, hvad den sidste uges tid skal gå med ud over at vi vil bruge de dage, hvor vejret viser sig fra sin pæne side af, til at få en god en på opleveren, og de dage, hvor vejret viser sig fra sin absolute alt andet end pæne side af, vil vi bruge på at få ryddet op, gjort rent samt aflivet en god håndfuld af diverse små og store hængepartier.

Jeg kan allerede nu se, at jeg nok heller ikke i den kommende uges tid får den "normale" daglige tid ved min computer, og der vil derfor heller ikke blive skrevet i det "normale" daglige omfang på min blog i den næste uges tid.

Dette kommer så nok også til at betyde, at jeg kommer endnu længere bagud med hensyn til den ønskede ajourføring af min blog, som jo også fungere som min dagbog.

Jeg vil nu en gang meget hellere leve i samt nyde nuet sammen med min Skat frem for at skrive om det på min blog. For blogskriveriet er altså ikke mere vigtig end det godt kan vente til de lange kolde mørke vinteraftner, der jo desværre nok skal komme igen i år.