Arkiver

Så er næsten …


Hverdagen.

… den første dag i den anden uge af vores fire uger lange sommerferie sørme allerede ved at synge på sidste vers. Jeg aner simpelhen ikke, hvor tiden den bliver af lige for tiden. Jeg har i hvert fald mere end svært ved at følge med den.

Hvis jeg skal komme med en meget kort beskrivelse af denne dag, så har den stået i oprydningen og rengøringens tegn. Min Skat har fået aflivet en god håndfuld af diverse af hans små hængepartier og jeg gik i gang med vores køkken. Det vil sige, at jeg nåede at tømme de tre overskabe på kortsiden, vaske dem af indvendigt samt se alt deres indhold igennem og sortere i det, før det, som vi stadigvæk skal gemme, fordi vi bruger det i det daglige eller i hvert fald ofte, blev vasket af og sat på plads igen.

Der ude over har vi nået at været en tur i den lokale Aldi for at handle lidt ind. Min Skat har nået at være til den sædvandlige dobbelte mandags træning og jeg har nået at vaske samt stryge en maskinefuld ( 40 stykker ) tøj, lige som jeg også lige fik tid til at tale i mobiltelefon med Anne i næsten halvanden times tid.