Arkiver

Så er næsten …


Hverdagen.

… den anden dag i den allersidste uge af vores fire uger lange sommerferie sørme også allerede ved at være brugt helt op. Min Skat og jeg synes, at tiden går helt vildt hurtigt lige for tiden. Vi aner i hvert fald ikke, hvad der bliver af den.

Her til morgen blev vi enige om, at det jo trods alt er sommerferie, som vi holder lige for tiden, og at det hverken kan eller skal være meningen, at hele vores sommerferie skal bruges på diverse helt almindelige hversting samt på aflivningen af diverse små og store hængepartier.

Så derfor pakkede vi hver vores rygsæk med lidt proviant i både fast og flyende form samt et kamera med et helt nyopladet batteri og et helt tomt hukommelsekort. Derefter satte vi kursen mod Fyn nærmere bestemt den fynske hovedstad Odense, hvor vi brugte lidt over fem timer på at gå rundt i byen zoologisk have, imens vi nød alle de mange flotte, søde og spændende dyr. Der skal nok komme et langt måske enda et meget langt indlæg om den tur.

Nu har vi lige nået at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter dagens samlende opvask og lige om lidt, så går i hvert fald jeg i seng. For det kan godt være, at min Skat gerne vil se lidt fjernsyn, før han går i seng.