Arkiver

Så er næsten …


Hverdagen.

… den femte dag i den allersidste uge af vores fire uger lange sommerferie sørme også allerede ved at være brugt helt op. Min Skat og jeg synes, at tiden går helt vildt hurtigt lige for tiden. Vi aner i hvert fald ikke, hvad der bliver af den.

Hvis jeg meget kort skal fortælle, hvad vi har brugte denne fredag til … så er den primært gået med helt almindelige hverdags ting samt med aflivningen af en lille håndfuld af diverse små og mindre hængepartier samt især oprydning. For vi gik i gang med at se på samt sortere i noget af alt det, som vi lige nu og kun midlertidigt har stående i vores stue. Vi nåede godt nok ikke igennem det hele. Faktisk nåede vi meget langt fra igennem det hele, men alene det, som vi nåede igennem, og alt det især pap og papir, som vi fik smidt ud, gav os et helt nyt indtryk af vores stuen. Hvilket er både dejligt og tiltrængt.

Ellers så har vi ikke rigtigt nået ret meget andet end at løbe vores normale torsdagture. Nej, jeg vrøvler ikke, for vi nåede jo ikke ud at løbe i tirsdag, fordi vi kørte til Odense Zoo. Så de ture løb vi i onsdags. Vi nåede ikke ud at løbe i går, fordi vi altid holder en dag fri imellem vi løber, og derfor løb vi det så i dag i stedet for.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg sætte mig ind i sofaen lige ved side af min Skat. For jeg kan godt hækle nogle rækker på det igangværende projekt, imens han ser fjernsyn.