Arkiver

Så er næsten …


Hverdagen.

… den fjerde dag i den allersidste uge af vores fire uger lange sommerferie sørme også allerede ved at være brugt helt op. Min Skat og jeg synes, at tiden går helt vildt hurtigt lige for tiden. Vi aner i hvert fald ikke, hvad der bliver af den.

Hvis jeg meget kort skal fortælle, hvad vi har brugte denne torsdag til … så er den primært gået med helt almindelige hverdags ting samt med aflivningen af endnu en god håndfuld af diverse små og mindre hængepartier samt oprydning. Dertil kommer, at jeg lige har nået at vaske og stryge to maskinefulde ( 48 stykker ) tøj, som er blevet hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer.

Eller så har vejret været mere end kedeligt igen i dag, hvor det startede med at regne. Derefter fik vi en rigtigt omgang lyn og torden, så blev det overskydet og derefter mere eller mindre massivt regn. Lige nu holder regnevejret dog en pause, men jeg tror ikke, at vi undgår at få regn igen om ikke andet så igen i morgen. Nu kunne jeg altså godt snart tænke mig, at vi fik nogle rigtigt sommerdage. Altså sådan nogle dage hvor solen skinner fra en høj klar blå fuldstændig skyfri himmel fra tidligt morgen til sen aften og temperatuer ligger på den rigtigt ( læs: den høje ) side af de 25 grader. For så meget sommer har vi altså heller ikke haft endnu i år, at det kan gøre det ud for en hel sommer.