Arkiver

Aftens menu …


Hverdagen, Oplevelser.

… må I altså pænt undvære et billede af i dag. For jeg havde ikke taget mit kamera med og billedet, jeg tog med min mobiltelefon, blev ikke særligt godt.

Min Skat og jeg kørte hjemmefra ved 16:30 tiden. For vi havde aftalt med de to fra Amager og de to fra Vanløse samt den ene af dems Senior, at vi skulle mødes ved cirka 17:00 tiden hos Asia House på Vanløse Torv.

Sådant blev det nu ikke helt. For da min Skat og jeg var nået cirka halvvejs ad Jyllingevej, ringede min mobiltelefon. Det var Lars, ham og Lotte havde misset en bus, så kunne han lokke os til at hente dem ved Ålholms Plads ?

Selvfølgelig kunne han det. Det var jo ham, der havde vores billetter og vi ville jo ikke gå glip af koncerten.

😉

Vi fik "samlet" Lars samt Lotte op på Roskildevej ved Ålholms Plads og derfra kørte vi så til Vanløse Torv, hvorefter vi fandt en god parkeringsplads til bilen på Rebildvej. Derfra gik vi så over til restauranten, hvor vi mødte de to fra Amager samt Senior til den ene af dem fra Vanløse.

Der var blevet bestilt et bord til os, og vi kom til at sidde lige indenfor døren ved vinduet. Det endte med, at vi alle syv bestilte Luksus buffeten. Den kostede 98,00 kroner per person og der var rigeligt at vælge imellem. Vi brugte næsten to timers tid på maden og derefter gik vi over til Vanløse Station, hvorfra vi alle syv tog Metroen til DR Byen, hvor vi skulle se aftens koncert med Laurie Anderson og Lou Reed, men det kommer der mere om i det næste indlæg.