Arkiver

Så er næsten …


Hverdagen.

… den næstsidste dag i den allersidste uge af vores fire uger lange sommerferie sørme også allerede ved at være brugt helt op. Min Skat og jeg synes, at tiden går helt vildt hurtigt lige for tiden. Vi aner i hvert fald ikke, hvad der bliver af den.

Hvis jeg meget kort skal fortælle, hvad vi har brugte denne lørdag til … så er den primært gået med helt almindelige hverdags ting samt med aflivningen af endnu en håndfuld af diverse små og mindre hænge-partier samt lidt mere oprydning. Dertil kommer, at vi i formiddags nåede ud at gå en god tur i vores lokal område. For når nu vi lige manglede nogle få varer fra henholdsvis Netto, Føtex og Aldi, kunne vi jo lige så godt kombinere indkøbene med en hyggelig gårtur ind til Stændertovret og hjemad via Roskilderingen.

Selv om jeg havde taget mit kamera med, så fik jeg pudsigt nok ikke taget så meget som bare et eneste billede under hele turen. Hvor det for øvrigt flere gange viste sig at være en mere end god ide, at vi havde taget en paraply med, også selv om vi kun havde valgt en lille en af slagsen, men man kan altså godt både stå og gå tæt, hvis det er nødvendigt.

😉

Ellers kan vi nu blot konstatere at vores fire uger lange sommerferie er ved at synge på allersidste vers. For nu har vi kun en dag og det er oven i købet ikke en feriedag, men en helt almindelig søndag tilbage, før det atter bliver hverdag igen.