Arkiver

Hjemmefra


Hverdagen, Håndarbejde, Oplevelser.

Det er helt utroligt flot sommervejr i dag, og jeg nyder virkelig de meget få dage hvert år, hvor dagtemperaturen ikke alene når op over de 20 grader, men der imod helt op omkring de 25 til 30 grader. Det er simpelhen bare så lækkert og derfor skal det også nydes fuldt ud, lige så længe det varer ved.

🙂

Desværre ser det så bare ud til, at det heller ikke denne gang får lov til at vare meget mere end en lille uges tid. For allerede i løbet af den kommende weekend vil dagtemperatueren igen falde ned til cirka 15 grader og der vil komme masser af nedbør i form af regn.

🙁

Da min Skat, selv om han godt nok både i går og i forgårs har måtte arbejde hjemmefra, har sommerferie i denne uge, er vi blevet enige om, at vi i dag vil prøve på at få en rigtigt god en på opleveren, og derfor har vi pakket vores udflugtskurv, hvorefter vi lige er kørt hjemmefra.

Kursen er sat mod Helsingør …

2009/07/01/011.jpg

… og vi har fordelt opgaverne sådant … at min Skat styrer bilen, hvilket nok også er det klogeste, da jeg ikke har og jeg med meget stor sandsynlighed heller aldrig får et kørekort. Vores lille navigator viser vej og jeg hækler på et helt nyt projekt, der gerne skal ende med at blive en sweaters i raglan facon.