Arkiver

En langsom start …


Hverdagen.

Godt nok er det kun tre dage siden, vores fire uger lange skønne sommerferie sluttede, men det forhindre altså desværre ikke hverken min Skat eller mig i at føle, at vi begge to stadigvæk er godt "mis"-brugte og at vi mest af alt har behov for noget ferie og meget gerne så hurtigt som muligt.

Selv om det er mere end hårdt tiltrængt, så har min Skat desværre ikke mulighed for at holde fri igen allerede i dag og slet ikke i løbet af den kommende måneds tid, men så kunne han jo altid starte dagen med at møde lidt senere.

Så da vores clockradio begyndte at larme ved 4:45, blev den slået fra, min Skat vendte sig om og han sov videre til klokken 7:30, hvor han så stod op, og lige nu er han i fuld gang med at gøre sig klar, så han kan tage på arbejdet.

Selv "hygger" jeg mig med småmigræne igen i dag. Jeg har dog en mistanke om årsagen, som blandt andet nok er noget med søvnmangle. At jeg har en formodning om, hvad der er årsagen til, at jeg har det halv dårligt her til morgen, ændre jo intet på, at jeg ikke føler mig på toppen, og jeg vil derfor prøve på at tage den lidt med ro i dag.

For heller en halv dårlig dag, hvor jeg ikke når ret meget praktisk, frem for flere hel dårlige dage, hvor jeg ikke kan klare at gøre noget som helst.