Arkiver

Det regner


Hverdagen.

Hvis det var helt rigtigt og så har I jo nok gættet, at det er det ikke, så havde jeg lige nu gået rundt inde i Roskildes centrum for at handle lidt ind. Dels fordi den julegave, jeg bestilte hos Bog & Ide i fredags, skulle være klar til afhentning i dag efter klokken 15:00, dels fordi jeg skulle rundt om vores lokale kiosk efter den nye Jumbobog samt det nye Anders And Eksta, der begge to udkommer i dag, og dels for at få købt nogle af de der helt almindelige hverdagsting, så jeg skal bærer knap så meget hjem i morgen.

Nu er det jo langt fra altid nok snare stort set aldrig, at tingene bliver, som jeg har håbet på eller jeg har planlagt, og sådant er det også lige nu. For det regner som i det står ned i torve og jeg har simplehen bare ikke lyst til at begive mig ud i det vejr. Så selv om jeg meget gerne ville have kunnet aflevere alle julegaverne til familien i Store Valby i morgen, når jeg ser Anne, og selv om jeg meget gerne ville have kunnet hygge mig med at læse dels den nye Jumbobog og dels det nye Anders And Ekstra i løbet af aften, så hoppede jeg den gårtur over og så håber jeg på, at vejret er langt bedre i morgen.

I stedet for vil jeg nu bruge en times tid eller der omkring på at rydde op samt sortere i alle de mange forskellige ting, der har hobet sig op på samt omkring mit skrivebord i løbet af den sidste lille uges tid og derefter vil jeg sætte mig i sofaen, hvor jeg vil hygge mig med et nyt lille hækleprojekt lige indtil min Skat kommer hjem fra dobbelt træning.