Arkiver

Ude af drift


Hverdagen.

Hvis min Skat og jeg havde været to maskiner, havde en eller anden hjælpsom person nok taget sig sammen til at sætte et "ud af drift" skilt på os her til morgen.

Nu er vi jo til al held ikke maskiner, men derimod levende mennesker og derfor har jeg lige måtte ringe til min Skats arbejdsplads for at fortælle dem, at han desværre ikke kommer på arbejdet i dag, da han vil havde bedst af at blive under sin dyne.

Da min computer står på mit skrivebord, der står mindre end en halv meter fra vores seng, og da min Skat mest af alt har brug for fred og ro, så han kan få noget uforstyrret søvn, bliver dette lille billedløse indlæg nok dagens eneste indlæg og dermed er min blog lige pludselig også kommet lettere ud af drift.

Mine få daglige læser skal nu bare tage det helt roligt, for selv om der i løbet af de seneste ugers tid har været ualmindeligt stille og stort set næsten ingen form for aktivitet på min blog, så skal jeg nok kommer tilbage igen for fuld styrke, når jeg en gang forhåbentlig ikke alt for langt ude i fremtiden igen får energien, overskudet og tiden til det.