Arkiver

En stor guld and


Hverdagen, Ænder.

Klokken lidt over 15:00 tjekkede en sms ind på min mobil, den havde følgende ordlyd … "Hej Tine, er du hjemme ? Knus". Den kom fra min veninde i Rønnebærparken her i Roskilde.

Jeg ringede til hende og sagde: "Ja, det er jeg. Hvorfor vil du gerne havde det at vide ?", "For, hvis du er hjemme og du regner med at være hjemme om nogle minutter, så kigger jeg lige fordi med en lille pakke" svarede min veninde i Rønnebærparken.

Det tog ikke ret mange minutter ud over lige præcist den tid, det nu en gang tager at køre på knallert fra Algade inde i Roskildes centrum og så ud til os, så stod min veninde fra Rønnebærparken hos mig. For hun ville lige give mig denne "lille" gave …

2009/10/23/201.jpg

… indpakningen er jo så fint, at det var næsten lige før, men også kun næsten lige før jeg ikke nænnede at pakke gaven op.

😉

Jeg havde dog på fornemmelsen, at min veninden fra Rønnebærparken var blevet lettere skuffet, hvis jeg ikke havde pakket gave ud. Så dels for ikke at skuffe hende og dels for at styre min nysgerrighed, skyndte jeg mig at pakke gaven op … og se så lige her, hvad eller retter hvem …

2009/10/23/202.jpg

… der gemte sig i pakken. En stor guld and. Den er fra Designroom Gruop nærmere bestemt deres Bud serie med spareænder og jeg håber ikke, at min veninde har givet fuld pris for den. For så stor og dyr en gave, skal hun altså ikke give mig.

Det bliver spænende at opleve, om denne spareand er bedre til at samle på penge, end min andre spareænder er. Jeg tror det nu ikke, for jeg har på fornemmelsen, at det ikke er deres manglende evner med hensyn til at passe på penge, der er skyld i, de altid er tomme, men nok mere noget med at jeg ikke er særlig god til at huske at fordre dem regelmæssigt.