Arkiver

En lille glas and


Hverdagen, Ænder.

Normalt plejer jeg at handle ind om formiddagen, for på dette tidspunkt af dagen plejer der ikke at være ret mange mennesker i alle butikkerne inde i Roskildes centrum, hvis vi altså lige ser bort fra Netto i Algade, hvor stort set alle eleverne fra Roskilde Gymnasium ( sådant følelse det i hvert fald ) tilbringer samtlige af dagens frikvarter.

Det siges jo, at forandringer fryder og især hvis de er små. For de store forandringer bringer nok kun mest af alt forvirring med sig, og da vejret ikke lige frem var for spændende i morges, valgte jeg at bruge morgen på at at få et overblik over, hvilke gaver jeg allerede på nuværende tidspunkt har nået at købe til min Skats pakkekalender med mere næste år.

Derfor nåede jeg ikke ud at gå i løbet af formiddagen. Til gengæld nåede jeg så at stryge den maskinefuld finvaske, jeg havde nået at vaske om morgen. Jeg nåede også at spise frokost samt ryddet til side, vaske op og tørre af efter min Skats og min morgenmad samt min frokost, før jeg kom ud at gå, men så var vejret også nået at klare op og det holdt tørt oven i købet med lidt solskin under hele min gårtur. Hvor jeg blandt andet nåede rundt om Tiger, hvor jeg kom til at købe denne søde lille størrelse …

2009/10/30/101.jpg

… der kun kostede en rund tier. Det var nu ikke på grund af glas anden, jeg var gået ind i butikken, men de ting, der var årsagen til, jeg besøgte butikken, havde de endnu ikke fået hjem. Det gør de nok først en gang i næste uge. Det gør så ikke så meget, for jeg skal først bruge dem til næste års pakkekalendere.