Arkiver

Små hvide hæklede hjerter


Hverdagen, Håndarbejde.

Selv om jeg lige for tiden igen er inde i en af de der dumme perioder, hvor jeg ikke rigtigt har hverken energi, overskud eller tid til at foretage mig noget kreativt, så kan min hæklenål og jeg altså ikke rigtigt undværer vores små fælles hyggestunder. Så lidt er det alligevel blevet til i løbet af den sidste lille uges tid. For jeg har nået at hækle 36 små hvide flade hjerter, hvoraf de tre af dem kan ses her …

2009/10/19/201.jpg

… ud af de meget små garnrester, jeg havde tilovers efter de 118 små tynde runde hvide hæklede mellemlægsservietter, som jeg viste frem i onsdags.

Disse små hjerte har i årernes løb optrådt så mange forskellige steder og i så mange forskellige variater, at jeg ikke ved, om jeg har ramt en af dem eller om jeg rent faktisk har ramt en variant, som ingen andre før mig har ramt. For de er hæklet der ud af uden brug af en opskrift, men der imod ud fra hvordan disse hjerter sådant cirka plejer at se ud og så har jeg prøvet på at få dem til at ligne det, så godt som jeg nu kunne det.

Nu er der så intet absolut intet tilbage af de 17 nøgler tyndt hvidt bomuldsgarn, jeg købte for cirka tyve års tide siden i den lokale Kvickly på Herlev Torv, hvor blandt meget andet deres bomuldgarnet var sat ned til en rund femmer per nøgle på grund af oprydningen i butikkens varelager i forbindelse med den igangværende opbygningen af butikken.