Arkiver

Det skete i de dage i oktober … Del 6


Hverdagen.

… at jeg her til morgen fik taget mig sammen til at pakke alle fødselsdagsgaverne …

2009/10/23/002.jpg

… ind til min Skat.

Gaven i det hvide papir med dannebrogsflag er fra fødselsdagsflaget. For det er simpelhen så glad for at komme ud af dets hi i et mørke skab og ud i lyset på bordet med alle gaverne til dagens fødselsdagsbarn, at det har taget en gave med til vedkommen.

😉

Nogle gange er gaven en lille ting, man har ønsket sig, og nogle gange er det en lille ting, man mangler, som for eksempel et par nye snørebånd.

De to gaver i papiret med kulørte stjerne er fra familien i Herlev og gaverne i det grønne papir med små glade dinosaurer er fra mig.

Da jeg så var i gang med at pakke gaver ind til min Skat fik jeg også lige pakke alle julegaverne …

2009/10/23/001.jpg

… ind til ham fra mig samt alle julegaverne til ham og mig fra familien i Herlev.

Min Skats fødselsdagsgaver er nu anbragt i en plastikpose, så de er klar til at komme frem på hans gavebord, når vi er nået til hans fødselsdag, og alle hans samt mine julegaver er blevet fordelt i to plastikposer, hvor de så kan stå og hygge sig, imens vi andre vente på, vi er nået så langt, at de kan komme til at ligge under juletræet. Hvilket der nok er sådant cirka lidt over to måneders tid til endnu, men som jeg allerede har været inde på før, julen og især det at jeg skal give julegaver er endnu aldrig kommet bag på mig.