Arkiver

Et spørgsmål om størrelse eller mangel på samme – Del 2


Hverdagen.

Dette indlæg er skrevet dels som en forsættelse af mit indlæg i går morges samt dels som svar på fru Møllers kommentar …

En pige på 12 år, der rent faktisk ikke er større end en størrelse 12 år, må ikke gå med g-streng, men en pige på 12 år, der bruger størrelse 38 eller større må gerne ?

For der jo ingen, der vil ulejlige sig til at spørg til hendes alder, fordi hun fylder godt i landskabet og dermed er der heller ikke nogen, der vil have noget imod, at hun gå med g-streng, selv om hun kun er 12 år.

En pige på 44 år, der ikke er større end en størrelse 12 år, må ikke gå med g-streng, fordi hun ikke fylder ret meget i landskabet ?

Og alle synes, det er pervers samt det, der er være, hvis hun alligevel ønsker at gøre det.

Det er lige præcist dette, jeg gerne vil have at vide … hvorfor må piger / kvinder i store størrelse uanset deres alder godt gå i g-streng, når piger / kvinder i små størrelse uanset deres alder ikke må gøre det ?

Jeg ikke kun ønsker at gå med g-streng, jeg gør det også. For jeg gider simpelhen ikke at være iklædt "oldemors trusser" til midt på lårene samt op til armhulerne. For jeg vil simpelhen have lov til at ifører mig noget lækkert og smart undertøj, også selv om jeg kun bruger størrelse XS ( læs: 32-34 ).

Jeg er simpelhen ved at få noget fuldstændigt på tværs, hver gang jeg læser "fås også i størrelse XXL eller større", for der er aldrig nogen siden nogen steder, hvor der bliver skrevet "fås også i størrelse XS eller mindre. For hvis du ikke lige som minimum bruger størrelse 38, så skal du åbenbat ikke have mulighed for at købe tøj, der passer til din krops bygning og dine ønsker ?