Arkiver

Det skete i de dage i oktober …


Hverdagen.

… at jeg kom i gang med at pakke dette års advents-, jule- og pakkekalendergaver ind.

Nogen vil jo så nok mene, at jeg meget mildt skrevet er i rigtigt god tid, men faktum er, at jeg også i år først er kommet i gang med opgaven cirka en måneds tid senere, end jeg normalt plejer at være det. Jeg kan så glæde mig over, at jeg dog trods alt er kommet i gang med opgangen kun to dagen senere, end jeg gjorde det i år 2007, at jeg er kommet i gang med opgaven to uger tidligere, end jeg gjorde det i år 2006 samt jeg er kommet i gang med opgaven en hel dag tidligere end jeg gjorde det sidste år.

🙂

I løbet af i dag har jeg blandt andet nået at vaske og stryge tre maskinefuld ( 58 stykker ) tøj samt at få pakket gaven ind til første søndag i advent samt alle gaverne ind til denne pakkekalender …

2009/10/13/101.jpg

… som skal til Fakse, gaven ind til første søndag i advent samt alle gaverne ind til denne pakkekalender …

2009/10/13/102.jpg

… som skal til Jyderup og gaven ind til første søndag i advent samt alle gaverne ind til denne pakkekalender …

2009/10/13/103.jpg

… hvis modtager bor i Store Valby.

Ja, de glade "offer" har nok allerede gættet, hvem disse tre pakkekalender er til. Som I alle tre kan se, så bliver I altså heller ikke snydt i år, for vi har tænkt på jer.

Nu gider jeg simpelhen heller ikke at pakke flere gaver ind i dag. 75 af slagens må vel også siges at være mere end nok på en enkelt dag ?