Arkiver

En juleglad plysand


Hverdagen, Ænder.

Da min Skat og jeg kørte fra Poul og Sweetheart i Herlev, satte vi kursen direkte mod Amager, hvor min Skat skulle hente nogle forskellige gavehæfter samt nogle forskellige jumbobøger, han havde vundet via nogle aktioner på QXL. Vi fandt meget hurtigt frem til stedet, hvor de skulle afhentes, og det tog bestemt ikke ret mange minutter at få dem hentet.

Min Skat havde også en løs aftale med en anden, der også bor på Amager, om at min Skat også gerne måtte hente de "Anders And & Co." blade, han igennem nogle aktioner på QXL havde vundet hos ham, men manden, som vi skulle hente bladene hos, var desværre ikke hjemme, da vi ringede til ham. Det ville han først være om nogle timers tid.

Min Skat og jeg havde talt om, at hvis vi kørte til Amager i dag og hvis vi kunne nå det, ville vi besøge Fields i Ørestaden. Vi har godt nok besøgt Fields en gang før og dengang var vi ikke lige frem imponeret over centret, men nu er ingen af os sådant helt generelt særlige glade for samt interesseret i fænomenet storcenter, så det kan vel næsten forklare det.

Vi kørte hen til Fields og vi fandt en god parkeringsplads ( der skulle betales for ) til bilen, og derefter gik vi ind i selve storcenteret, hvor vi brugte lidt over to timers tid på at gå hele centret rundt samtidigt med vi kiggede på butiksvinduer samt besøgte en god håndfuld af diverse butikker. Den allersidste butik, vi besøgte, var Bilka.

Det er efterhånden ved at være to år og tre en halv måneds tid siden, vi sidste har besøgt en Bilka, så man kan jo nok ikke lige frem kalde os for stamkunder. Bilka var også den eneste af de butikker, vi nåede at besøge under dagens tur rundt i Fields, hvor vi kom til at købe lidt. Det var primært dagligdags varer, som så var en krone eller to billigere i Bilka end hvad vi normalt giver for tingene hos Føtex.

Vi kom dog også til at solde lidt, da denne dejlige juleglade plys and …

2009/10/31/301.jpg

… lige pludseligt hoppede ned i vores indkøbskurv, som min Skat bar rundt på. Jeg har nu min Skat lidt mistænkt for, at han hjalp anden ret så kraftigt med at komme ned i vores indkøbs kurv. Så der var jo lige som simpelthen ikke andet at gøre, end at vi blev nødt til at give anden et helt nyt og kærligt hjem hjemme hos os.

Anden kostede 125,00 kroner og så er den mekanisk. Hvis man kommer til at trykke den under den ene fod, så basker den med vingerne og rokker med hovedet samt kroppen …

2009/10/31/302.jpg

… imens den synger en glad lille julesang og for en gange skyld er det ikke "Jingle Bells". Jeg har bare på fornemmelsen, at vores juleglade plys and har spist lidt for meget konfekt og mad eller noget andet virkeligt tungt. For selv om han virkeligt prøver noget så ihærdigt, så er der ikke meget opdrift i ham. Så skal han rundt i vores lejlighed, så må vi andre pænt bære ham fra sted til sted.

😉

Vi kom også til at solde lidt mere, da vi kom til at købe denne søde lille lysende akryl snemand …

2009/10/31/303.jpg

… han kostede 29,95 kroener og han skifter hele tiden farve …

2009/10/31/304.jpg

… og nu, hvor vi har sat ham i en lidt halv mørk krog på vores reol inde i stuen og vi har tændt for ham, så er vi lidt kede af, at vi ikke købte to snemænd og især når der nu var to forskellige. For snemænd kan nok lige så lidt som alle andre lide at være helt muttersalene og det kunne jo havde været ekstra hyggeligt, hvis der havde stået to små snemænd og lyst til hinanden.

Så måske tager jeg en tur til Bilka i Hundige Storcenter eller Ishøj Butikscenter en gang i løbet af den kommende uges tid. Hvis jeg ikke er så heldig, at jeg kan købe en ekstra snemænd hos den ene af vores to lokale Føtex butikker.