Arkiver

En inaktiv dag


Hverdagen.

I dag har min Skat og jeg virkelig haft, hvad jeg vil tillade mig at kalde for en inaktiv dag. For ingen af os har haft den nødvendige energi eller det fornødne overskud til at foretage os noget som helt praktisk. Dette passer så bare ikke helt for mit vedkommende … for jeg nåede rent faktisk at vaske en maskinefuld kulørt bomuldvask på 60 grader, som jeg nåede at hænge til tørre på vingetørrestatviet, før jeg gik ind til Mona. Hvilket vil sige, at jeg nåede at overholde min aftale med hende, og jeg nåede også at handle ind hos Føtex i Roskilde Stations Center på vej hjem fra Mona af.

Jeg nåede at sætte de nyindkøbte varer på plads, før jeg spiste til frokost og derefter gik jeg en tur over i Aldi for at handle lidt ind. Da jeg kom hjem derover fra, fik jeg lige puttet de nyindkøbte varer på plads, før jeg nåede at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt frokost, hvorefter jeg lige fik strøget de 24 stykker tøj, som jeg fik vasket i morges, hvorefter jeg lige fik puttet det på plads.

Lige nu sidder jeg ved min computer, imens jeg hygger mig med at sortere og udvælge i alle de mange forskellige billeder, jeg har nået at fotografere i løbet af de sidste to ugers tid og det ender nok med, det bliver til et sted imellem 50 og 60 små og mindre samt større og store indlæg, som jeg meget gerne vil skrive som ledsagelse til disse mange billeder.

Så må vi se, hvornår jeg kommer til at skrive bare et lille bitte udvalg af disse indlæg, hvis de da nogensinde kommer til at blive til noget som helst mere end bare endnu nogle linier på min "vil meget gerne meget snart have mulighed for at skrive af indlæg" liste.