Arkiver

Papæsker – Del 2


Hverdagen.

Den lille hyggelige opgave tog næsten to timers tid og nu er jeg så lige blevet helt færdigt med at sortere i alle de mange forskellige små og mindre papæsker, jeg havde tilovers, da jeg var blevet færdigt med at pakke alle de af årets advents-, fødselsdags-, jule- og pakkekaldengaver ind, som jeg allerede har købt på nuværende tidspunkt.

Jeg har også været rundt om containeren med pap med alle de mange små og mindre papæsker, der ikke længere skal gemmes og alle de mange små og mindre papæsker, der skal gemmes, er nu blevet fordelt i disse to papirposer …

2009/10/24/101.jpg

.. der skal med ud på Shurgard, næste gang jeg kommer derud. Hvilket nok sker på tirsdag, hvis Anne og jeg vel og bemærket ikke bliver nødt til at ændre på vores aftale.

For øvrigt er der mange flere små og mindre papæsker i de to papirposer, end det nok umiddelbart ser ur til. For jeg har det med at klappe alle de papæsker sammen, der kan tåle det, uden de dermed mister deres facon og stabilitet, når de bliver klappet ud igen, og resten af papæskerne er lagt inden i hinanden lige som en anden udgave af Pandoras æske.