Arkiver

Normal tid igen


Hverdagen.

Klokken 03:00 i nat fik vi så endelig langt om længe den time tilbage, der blev hugget fra os i foråret, da vi gik over til sommertid.

Jeg har aldrig forstået meningen med dette "ændring af tiden cirkus", da jeg er så naiv, at jeg tror, det er fuldstædigt ligemeget, om man bruger strøm til oplysning af boliger, fabrikker, institutioner, kontoer, vejre med mere meget om morgen eller aften, for det kommer nok til at belaste miljøet lige meget uanset hvilket tidpunkt af døgnet, man bruger strøm.

Til gengæld kan jeg se, at min Skat og jeg igen her til morgen kommer til at skulle spilde mindst en times tid, som helt sikkert godt kunne være blevet brugt til noget meget hyggeligere og langt sjovere, end at skulle stille alle vores ure om fra sommertid til normaltid.

Dertil kommer så, at mit indre ur ikke bare lige kan omstilles ved hjælp af et enkelt tryk på en knap, men derimod nok kommer til at skulle bruge de trationelle to til tre uger, før det har fundet ud af, at nu er klokken en hele time mindre, end det klokkeslet mit indre ur har skulle tror klokken var de sidste syv måneder.