Arkiver

Dagens sold


Hverdagen, Ænder.

Vejret var godt nok ikke særligt spændende i morges, da min Skat og jeg stod op. For det stod næsten ned i tove og det forsatte med at regne hele morgen. Til al held begyndte det at klare lidt op ved 9:00 tiden og i løbet af formiddagen bryd solen igennem skyerne. På det tidspunkt var jeg allerede gået hjemme fra, for jeg ville ind til Roskildes centrum dels for at klare en god lille håndfuld af de helt almindelige hverdagsindkøb og dels for at købe nogle flere af årets julegaver.

Jeg startede med at gå en tur i Kop & Kande i Algade. For butikken er ved at lukke og den giver derfor 50% rabat på hele dens sortiment. Jeg lod mig friske til at købe en enkelt ting, som bliver vist frem her på bloggen, samt tre små ting jeg skal bruge til næste års pakkekalendere og derfor hverken kan eller vil jeg vise dem frem her på bloggen.

Vi stod godt nok ikke lige og manglede en muffinsform mere, men derfor kom jeg nu alligevel til at købe den. For selvfølgelig skal vi kunne bage græskarformede muffins …

2009/10/07/001.jpg

… i løbet af efteråret og de vil være helt perfekte til Halloween. Muffinsformens normalpris er 99,95 kroner og som allerede skrevet fik jeg den for det halve, hvilket vil sige 50,00 kroner.

Jeg forsatte ad Algade og efter jeg havde været en tur hos Kvickly, kom jeg til at besøge Xtra Pris, der lige er åbnet. Butikkens udvalg minder meget om Tiger butikkernes udvalg, og selv konceptet med at tingene koster henholdsvis en rund tier eller en rund tyver er jo også det sammen.

Jeg kom til at bruge en rund tyver. For jeg købte denne redningsflåde …

2009/10/07/002.jpg

… med en badeand og to badeællinger til mig selv. Det er ikke lige frem fordi, jeg mangler badeænder, men sådant et sæt havde jeg ikke i forvejen og det var jeg jo så nødt til at ændre på.

😉

Jeg forsatte af Algade over Stændertorvet samt ned ad Skomagergade og jeg var blandt andre rundt om Tiger, Netto, Bog & Ide samt Søstrene Grenes i nævnte rækkefølge, før jeg afsluttede min shoppingtur med at besøge Føtex i Roskilde Stations Center. Da jeg var på vej ud af butikken, hoppede denne søde lille størrelse …

2009/10/07/003.jpg

… lige pludselig ud foran mig og når nu den havde valgt mig, var jeg jo også nødt til at vælge den. Så jeg gik ind i butikken igen, hvor jeg betalte de 30,00 kroner, som den kostede, kontant, så vi kunne følges ad hjem til mig. Hvor det ind til videre ser ud til, at den allerede har fundet sig godt til rette imellem de andre ænder, der allerede bor her hos os.