Arkiver

Hjemmefra


Oplevelser.

Hvis jeg må have lov til at være 100% ærlig, så er ingen af de traditioner, min Skat og jeg har med hjemmefra, ligefrem nogen, vi har tænkt os at holde liv i. Derfor er vi blevet enige om, at vi i fællesskab vil skabe vores helt egne traditioner og en af dem skal være, at vi i det omfang, vi har mulighed for det, hvert år vil besøge Tivoli til Halloween.

Da det jo ikke kan blive på selve dagen, fordi Tivoli ikke har åbent den 31. oktober, er vi nødt til at gøre det på en af dagens i skolernes efterårsferie og i år bliver det så i dag.

Derfor har min Skat og jeg lige pakket hver sin rygsæk, hvori vi har sørget for at have lidt proviant i både fast samt flydende form og et kamera, der er blevet udstyret med et helt tomt hukommelsekort samt et helt nyopladet batteri.

Vi er lige kørt hjemme og kursen er sat mod København …

2009/10/10/001.jpg

… endnu en gang har vi fordelt opgaverne imellem os på denne måde … min Skat styrer bilen og jeg hækler på det igangværende projekt, imens de grå og triste efterårs landskaber …

2009/10/10/002.jpg

… suser for os, eller også så er det os, der kører forbi dem …

2009/10/10/003.jpg

… hvis alt går efter det planlagte, så er vi allerede om en lille halv times tid fremme ved parkeringhuset i Codanhus og efter vi har forladt vores lille bil i forhåbentlige trygge rammer der, vil vi gå over til Tivoli.

Vi håber, vi kommer til at tilbringe nogle virkelige hyggelige time i Tivoli med at opleve og måske nok især mest af alt fotografere den gamle hyggelige uhyggelige pyntede have, men mon ikke der nok skal komme meget mere om det allerede i det næste indlæg ?