Arkiver

I dag er det 3½ år siden …


Hverdagen.

… jeg skrev det allerførste indlæg på min blog / hjemmeside Den Kreative And.

I løbet af de første 3½t års tid er det blevet til ikke mindre end 2.559 små og store indlæg ( dette er indlæg nummer 2.560 ) om løst og fast samt stort og småt i mit liv. Alle disse indlæg indeholder i alt 795.904 ord og de fylder totalt 4.486.069 bytes inklusiv diverse billeder i hvert fald ifølge Statistikker – Generelt.

Da jeg skrev det allerførste lille indlæg, havde jeg sat mig for, at min blog skulle være en form for åben dagbog over mine kreative udfoldelser, som så skulle krydders med løst og fast om stort og småt i min hverdag samt selvfølgeligt om ænder, men når jeg nu her til morgen se tilbage på alle de mange indlæg, som det er blevet til i løbet af de første 3½ års tid, så kan jeg ser, at det mere og mere er blevet til, at jeg skriver løst og fast om stort og småt i min hverdag, som så bliver krydret med mine kreative udfoldelser, oplevelser samt selvfølgeligt ænder.

Hvor mange indlæg mon det bliver til i løbet af de næste 3½ års tid ?

😉

Mit skønne logo, der mere eller mindre er et yderst vellignende selvportræt bort set fra jeg stort set aldrig nogen siden går med bukser af nogen som helst art …

2009/10/01/001.jpg

… der jeg blev født som pige og ikke som buksetrold, er for øvrigt tegnet af Maud Pedersen.