Arkiver

Et paddehattehus i keramik


Hverdagen, Ænder.

Da min Skat og jeg havde spist vores frokost, kørte vi en tur til Herlev nærmere bestemt til Poul og Sweetheart. Dels fordi det er ved at være meget længe siden, vi sidste har set dem, og dels fordi vi har købt kattemad og katteguf for Poul. Han har desværre ikke selv mulighed for at bære de helt store mængder af den slags hjem og der er altså simpelhen ingen mening i, at han skal betale alt for meget for tingene, bare fordi han ikke kan foretage de helt store tunge indkøb. Så derfor hjælper min Skat og jeg ham på denne simple måde og så har vi en god undskyldning for at finde tid til et lille besøg, hver gang Sweetheart er ved at være udgået for mad, guf og grus.

🙂

Desværre blev vi nu ikke så længe hos dem i dag. For Poul havde en aftale, han ville overholde. Så han var mere eller mindre på vej ud af døren, da v kom, men han nåede dog at give mig to små gaver, som jeg blev rigtigt glade for. Den første gave er dette dejlige hele vejen igennem håndfremstillede keramik paddehatte hus …

2009/10/31/201.jpg

… som en af de lokale kunster har fremstille i keramikværkstedet hos Nye Veje. Det er simpelhen bare så detaljeret samt fint udført, og jeg kan bliver ved med at finde små nye fine deltaljer på det. Lige nu er det kommet til at stå lige midt i vores Halloween landskab på den ene reol inde i stuen. Når jeg går i gang med at bygge vores snelandskaber op, skal det nok også få en fin plads i det ene af dem, lige som det nok også kommer til at være en del af forårslandskaberne, når vi en gang sidst på vinteren eller først på foråret er nået til fremstillingen af dem.

Faktisk er jeg overbevist om, at dette skønne keramik paddehatte hus kommer til at så fremme hele året rundt. For det er simpelhen bare så sødt, at jeg ikke nænner at gemme det væk heller ikke selv om det kun er for nogle få måneder af gangen.

Jeg tror, det er den samme kunster, der har fremstillet dette dejlige paddehatte hus, der også har fremstillet Andebo, som jeg fik i julegave af Poul og Sweetheart sidste år. Det har jeg så godt nok pakket ned samtidigt med jeg pakkede resten af vores snelandskaber end, men det skal nok komme frem igen i år.

Poul havde som allerede nævnt to gaver til mig, og den anden af gaverne indeholdte dels denne siddende træ and …

2009/10/31/202.jpg

… der er en meget lille "skål". Anden vil nok aldrig blive brugt til andet end til at stå til hygge og pynt et eller andet sted i vores hjem. Det samme vil disse to dejlige træ ænder …

2009/10/31/203.jpg

… også komme til at gøre, lige så snart jeg har fundet en god plads til dem. Spørgsmålet er så bare lige præcist hvor i vores lejlighed, jeg kan finde den plads ?