Arkiver

Nye badeænder


Hverdagen, Ænder.

I dag tog jeg en tur ind til City 2 i Høje Tåstrup, da den Hendes & Mauritz, der ligger i det center, er den nærmest butik i forhold til, hvor jeg bor, der har en herretøjs afdeling. Desværre viste det sig, at de ikke lige havde det, jeg var på jagt efter. Så lige på det punkt var turen spild af tid.

Faktisk fik jeg ikke rigtigt købt ret meget, under min rundtur i City 2 i dag. For det først fordi der ikke rigtigt var noget, der friskede mig, og for det andet, fordi butikkerne ikke havde det, jeg skulle bruge.

For eksempel var jeg en tur i Panduro Hobby for at se, om de havde fået det skrapbookings papir med julemotiver, jeg skal bruge til Heidis julegave, hjem, som vores lokale Panduro Hobby stadigvæk ikke har fået hjem. Det havde de eller retter de havde fået to af de skes forskellige ark skrapbookings papir med julemotiver hjem.

Nå … to ud af seks er vel ikke helt dårligt, men det er absolut heller ikke godt, og slet ikke når man tager i betrækning, at kataloget, papiret har været i, udkom i midten af august måned. Så synes jeg godt nok, man kan tillade sig at mene, det er for dårligt, de endnu ikke har fået det skaffet hjem.

Hos Panduro Hobby fik jeg som allerede omtalt købt to ark skrapbookings papir med julemotiver til Heidis julegave og så fik jeg købt et strygemærke …

2009/10/28/101.jpg

… med den søde lille and fra Mylo & Frinds, det var sat ned fra 28,00 kroner til 14,00 kroner, til mig selv.

Jeg forsatte rundt i hele centret og jeg startede med at gå hele den øverste etage igennem, før jeg tog den midterst etage og jeg sluttede af med at tage den underste etage. Selv om det meste af centret og stort set alle butikkerne var begyndt at pynte op til jul samt havde fået de julerelaterede varer hjem på hylderne, så var der bare lige som ikke noget af det, der bragte mig i julestemning. Jeg synes, at de farve, der er valgt til at være dette års julefarver, mest af alt signalere død og elendighed. Det kan da godt være, at der lige nu er finaskrise, men derfor behøver det hele vel ikke at være så himmelråbende kedeligt ?

Inden jeg forlod City 2, var jeg lige et meget hurtigt smut inde hos Xtra Pris for at købe et par småting til et par at næste års pakkekalendere. Jeg kom for øvrigt også til at købe for en rund tier til mig selv. De penge blev brugt på denne redningsflåde med en badeand og to badeællinger …

2009/10/28/102.jpg

… der minder meget som den redningsflåde med en badeand og to badeælling, jeg købte hos Xtra Pris på Heste Torvet for tre ugers tid siden.