Arkiver

Overblik


Hverdagen.

Som det hvis nok fremgik ret så tydeligt i dagens første indlæg i går, så er jeg nu nået så langt med hensyn til den del af forberedelserne til den førstkommende jul, der hedder både indkøb og indpakning af diverse former for advents-, fødselsdags-, jule- og kalendergaver, at jeg stort set er færdig med den opgave. Dermed er jeg også nået så langt, at jeg så småt kan begynde at indlede forberedelserne til den efterfølgende jul.

😉

Derfor har jeg her i løbet af morgen fundet alle de mange forskellige små og mindre ting frem, jeg allerede på nuværende tidspunkt har købt til min Skat og som han ikke skal have hverken som diverse former for advents-, fødselsdags-, jule- eller kalendergaver i år. For nok skal han forkæles, men han skal altså ikke overforkæles – hvis man da ellers kan gøre det ?

For en gangs skyld og bare sådant for sjov skyld så tog jeg tid på, hvor langt tid jeg egentligt rundt regnet brugte på opgaven med at finde alle tingene frem fra deres skjulesteder, derefter fordele dem i to store grå SmartBokse på 31 liter …

2009/10/30/001.jpg

… samt skrive alle tingene ned i et regneark, hvor i der står, hvad der ligger i den enkelte kasse, og der med fandt jeg ud af, at opgaven har taget mig lige knap og nap to timer, fra jeg begyndte at finde de første ting frem og til jeg havde sat de to færdigpakkede SmartBokse på plads inde i vores arbejdsværelse.

Så nu har jeg et fuldstændigt overblik over, hvad jeg allerede på nuværende tidspunkt har købt på forskud til min Skat og som han skal have af mig i løbet af det kommende års tid.