Arkiver

Et lille fuglehus


Hverdagen.

Det er nu ikke lige frem fordi, jeg har nået så forfærdeligt meget i dag, men lidt er det da blevet til. For i løbet af morgen nåede jeg at vaske en maskinefuld finvask samt pakke min Skats første-søndag-i-advent-gave samt hans 26 pakkekalendergaver ind.

Ved 10:00 tiden modtog jeg en sms fra min veninde i Rønnebærpakren, der lige ville fortælle mig, at hun ville komme ved cirka 12:00 tiden, hvis det vel og bemærket var i orden med mig og selvfølgeligt var det det, for jeg kan godt lide at være sammen med hende.

Jeg startede med at gå rundt om containeren med dagrenovation og derefter rundt om containeren med pap, før jeg gik ind til Roskildes centrum, hvor jeg lige fik handlet lidt ind hos Super Best, TP Musik samt Søstrene Grenes i Skomagergade. Det sidste sted kom jeg for øvrigt til at solde for 19,60 kroner, da jeg kom til at købe dette søde lille fuglehus …

2010/09/24/201.jpg

… der er fremstillet af træ. Ind til videre vil det lille fuglehus nok komme til at stå til hygge og pynt helt alene, men når jeg i slutningen af november måned forhåbentligt kommer i gang med at pynte op til jul, vil det få selskab af mine små polystone rødkælke, der er iklædt både huer samt halstørklæder, og i starten af næste år, når jeg forhåbentligt kommer i gang med at pynte op til forår og påske, vil det få selskab af nogle af mine små fugle eller høns.

For øvrigt kunne jeg også godt forestille mig, at en enkelt lille flagermus måske gerne ville holde til i nærheden af dette lille fuglehus omkring Halloween, hvis jeg altså nå at pynte op til Halloween i år.

Nu vil jeg lige skynde mig at gå en tur over til Fakta i Østervangs centret for at handle lidt ind, før min veninden i Rønnebærparken kommer på besøg.