Arkiver

Det skete i de dage … – Del 2


Hverdagen.

… i slutningen af september 2010, at den kreative and, der også er kendt som Tine, det vil altså sige undertegnet, kom så meget i før julehumør, at jeg gik i gang med at pakke diverse af de små gaver, min Skat og jeg vil give væk i forbindelse med julen 2010, ind.

Nogen vil jo så nok mene, at jeg meget mildt skrevet er i rigtigt god tid, men faktum er, at jeg i år er kommet i gang med opgaven sådant cirka rundt regnet lige omkring det tidspunkt af året, hvor jeg normalt plejer at gøre det.

Det vil så også sige, at jeg i år er kommet i gang med opgaven næsten tre uger tidligere, end jeg gjorde det sidste år, men nu har jeg også været lidt halv sent ude af starthullet de sidste fire år.

😉

I løbet af i dag har jeg blandt andet nået at vaske og stryge to maskinefuld ( 36 stykker ) tøj samt at få pakket gaven ind til første søndag i advent samt alle gaverne ind til denne pakkekalender …

2010/09/21/101.jpg

… hvis modtager bor Store Valby ved Roskilde, gaven ind til første søndag i advent samt alle gaverne ind til denne pakkekalender …

2010/09/21/102.jpg

… hvis modtager bor i Jyderup og gaven ind til første søndag i advent samt alle gaverne ind til denne pakkekalender …

2010/09/21/103.jpg

… hvis modtager bor Fakse.

Ja, de glade "offer" har nok allerede gættet, hvem disse tre pakkekalender er til, for de er selvfølgeligt til Anne, Heidi samt Wivi, og som I alle tre kan se, så bliver I altså heller ikke snydt i år, for vi har tænkt på jer.

Nu gider jeg simpelhen heller ikke at pakke flere gaver ind i dag. 75 af slagens må vel også siges at være mere end nok på en enkelt dag ?

For øvrigt så prøvede jeg sådant bare for sjovt skyld at sætte minuturet i gang og dermed fandt jeg ud af, at det tager mig to timers tid at pakke 25 små samt mindre gaver ind eller skrevet på en anden måde … så har jeg i dag brugt seks timer på at pakke diverse første-søndag-i-advents- samt kalendergaver ind.