Arkiver

4000 …


Hverdagen.

… er Roskildes postnummer og 4.000 er antallet af indlæg, jeg i løbet af de sidste fire år, fem måneder samt otte dage har nået at skrive på min blog.

Da jeg havde skrevet det forrige indlæg, gav jeg mig bare sådant for sjov skyld til at læse lidt tilbage i min Skats og mit liv ved via min blog at finde ud af, hvad vi foretog os den 8. september sidste år, forrige år, året før samt i 2006, og for sjov skyld trykkede jeg efterfølgende på knappen Statistik. Dermed opdagede jeg, at jeg på nuværende tidspunkt af min blogs liv har nået at skrive ikke mindre end 4.000 indlæg. Hvilket jo så betyder, at dette indlæg er nummer 4.001 i rækken af indlæg på denne blog.

🙂

Jeg kan lige så tydeligt huske, at da jeg skrev indlæg nummer 4, spurgte jeg mig selv om, det ikke var ret så dumt af mig at begynde at skrive på en blog, når jeg i forvejen ikke lige frem følte, at jeg havde tid til at gøre bare nogle ganske få af alle de mange ting, jeg havde lyst til at foretage mig.

Jeg kan også lige så tydeligt huske, at da jeg skrev indlæg nummer 40, syntes jeg, det var helt vildt, jeg allerede havde nået at skrive så mange indlæg på min blog i løbet af kun tre måneders tid.

Jeg kan ikke huske, om jeg over hovedet taget nåede at opdage, at det var indlæg nummer 400, jeg var i gang med at skrive, da jeg skrev det. For det er nok blevet skrevet lige omkring det tidpunkt, hvor jeg kørte helt ned eller lige efter, men jeg kan huske, jeg syntes, det var helt vildt, jeg havde nået at skrive 242 indlæg, da min blog fyldte et år, og jeg var ikke mindre forbavset over at opdage, jeg havde nået at skrive 784 indlæg, da den fyldte to år.

Hvor mange flere indlæg jeg i fremtiden når at skrive på min blog, aner jeg til al held ikke noget om. Til gengæld ved jeg, at jeg ikke lige frem har planer om at holde op med blogge og jeg ved også, jeg har en liste med lidt over 250 indlæg, jeg stadigvæk "mangler" at skrive om nogle af alle de mange dejlige ture, min Skat og jeg har været på i løbet af de sidste tre års tid.