Arkiver

Årets 26. ups !


Hverdagen.

Vejret er simpelhen bare så flot igen i dag og det skal nydes ikke kun af vores potteplanter og det nyvaskede tøj, der hænger til tørre på vingetørrestivet ude på altanen, men også af mig.

Godt nok var udendørstemperaturen kun lige omkring de fem plusgrader, da min Skat gik hjemmefra i morges, men da jeg gik hjemme fra 10:00 tiden, var den nået op omkring de femten plusgrader og solen skinnede fra en høj klar blå næsten skyfri himmel samtidigt med det var stort set vindstille.

🙂

Da vi manglede rugbrød til min Skat og da han helst vil have rugbrødet fra Netto, brugte jeg det som en god undskyldning for at udfordre min ømme højre ankel samt hæl med en lille gåtur igen i dag.

Jeg startede med at gå rundt om containerne med batterier, dagrenovation samt papir og derefter gik jeg rundt om containeren med pap, før jeg forsatte ad stamvejen, Køgevej, Søndre Ringvej, Ringstedsgade samt Holbækvej for at komme til Netto på Holbækvej. Derfra gik jeg via Holbækvej samt Søndre Ringvej for at komme til Aldi, men desværre havde de ikke lige præcist den ting, vi manglede derfra, så derfor kunne jeg ikke købe den.

Da jeg kun havde en pakke rugbrød i min lille rygsæk, forsatte jeg ad Søndre Ringvej og Østre Ringvej hen til Østervangs Centret, hvor jeg lige var rundt om Fakta for at købe dette her …

2010/09/06/101.jpg

… en pakke med et stykke hvidt broderistof, der måler 30 x 45 centimeter, og to broderinåle, den kostede en rund tyver, samt et hold med ti duk broderigarn i diverse hvide og kitfarvede nuancer samt et hold med ti duk broderigarn i diverse grå og sorte nuancer, før jeg gik hjemad via den korteste af omvejene igennem skoven.

Begge holde broderigarn kostede en rund tier, og selv om garnet er fremstillet af 100% polyester og ikke af 100% bomuld, som broderigarn normalt er fremstillet af, er det stadigvæk billigt for ti duk broderigarn.

Broderigarn bruges jo selvfølgeligt først og fremmest til at brodere med, men jeg har også flere gange i mit liv brugt det til at hækle med og en eller to tråde broderigang samt en hæklenål nummer 1,00 kan fremstille de sødeste små ting som for eksempel vedhæng til halskæder og øreringe, pynt til at hænge på juletræet eller troldegrene, samt tilbehør som for eksempel duge, grydelapper, håndklæder, puder, tøj samt viskestykker til dukkehusets beboer.